Gràcies!

Gràcies, companyes i companyes dels Comuns, per haver votat Comuns Federalistes. Són els vostres vots l’única força que ens han fet entrar a la direcció de Catalunya en Comú. No representem quotes ni partits, som confluència. Representem gent comuna que, des de baix, vol canviar la política de dalt i fer-la més semblant a totes aquelles persones que no coneixem, però que ens han fet guanyar amb els seus vots  Barcelona, les eleccions generals i tenir grup parlamentari al parlament català.

Gràcies, perquè sense el vostre suport no som res. Heu posat la llavor d’una idea, la solució federal, i això és molt però no és suficient. Us continuem necessitant perquè aquesta llavor creixi i es multipliqui.

Gràcies, perquè en obrir-nos la porta de la Comissió Executiva i el Consell Nacional a la solució federal heu tret definitivament el federalisme de la clandestinitat i l’heu situat en el tauler de joc dels Comuns i, per tant, de la política catalana.

Gràcies, perquè heu obert pas a la solució federal, una proposta coherent i oberta per contenir les identitats compartides de la majoria plural de Catalunya, per enfortir i reconèixer la realitat de l’Espanya plurinacional i plurilingüe i fer emergir un poder latent a l’Estat, però sense expressió política: el poder federal.

Gràcies, perquè  no ens sentim minoria, el  nostre ADN és la lluita, l’acord i el govern de la realitat. Ens sentim representats per Xavier Domènech i Ada Colau, però els resultats diuen que cal canviar algunes coses. Continuem necessitant la vostra força perquè abans de les municipals la solució federal deixi de ser una proposta estratègica de part i sigui l’estratègia col·lectiva del nostre espai transversal.

Gràcies, per haver participat en unes votacions en què dos de cada tres inscrits no ho han fet. Alguna cosa no hem fet bé entre tots. Necessitem acabar de construir un espai horitzontal, una gran plaça per relacionar-nos, debatre, desaprendre i aprendre  juntes i junts, on la participació personal i telemàtica sigui, a més de desig, realitat.

Felicitem fraternalment Desbordem pels seus bons resultats i  Construïm en comú per la seva indiscutible victòria. Necessitem construir en comú el futur d’un model nacional d’Estat capaç de suturar Catalunya i sumar aliances a Espanya.

Cal resoldre el model nacional per fer front a la nostra principal prioritat política: millorar la vida quotidiana de la gent, el salari social retallat de les polítiques de benestar i el salari laboral encongit de la gent que viu del seu treball, la majoria social. Ciutat a ciutat, poble a poble, per ser la primera força municipal de Catalunya.

  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s